IT Вакансії

Розповімо, як швидко створити сайт на CMS WordPress самостійно

як створити сайт на wordpress

Тоді у випадку скасування замовлення можна буде повернути всю вартість. Якщо брати тариф без домена, ім’я треба буде реєструвати окремо, а за них доменні реєстри гроші не повертають. Перший варіант – спробувати зареєструвати його в іншій доменній зоні, можливо там є вільні комбінації. Другий варіант – змінити в імені одну чи пару літер. Щоб зрозуміти, як це робиться на практиці, зайдіть на сайт будівельного супермаркету «Епіцентр» і зверніть увагу на доменне ім’я вебресурсу. Коли ви створите свою першу форму, на неї, ймовірно, скопом налетять боти і місце на вашій поштовій скриньці може раптово скінчитись.

  • Можна сказати, що такий редактор простіший, функціональний.
  • Наступний крок, коли ви вже вибрали доменне ім’я, – це зареєструвати його, а також орендувати хостинг для розміщення сайту.
  • Навіть якщо ви не плануєте вести блог, цей функціонал все одно буде присутнім.

Мінімальне налаштування

В деталях розглянемо всі важливі кроки цього процесу — від встановлення платформи до готового сайту. Кожна тема матиме власні параметри налаштування в Live Theme Customizer. Вище наведено лише приклади того, що ви можете змінити. Доменне ім’я вашого веб-сайту – це адреса веб-сайту (або URL-адреса), яку люди вводять у свій веб-переглядач, коли хочуть відвідати певний веб-сайт.

як створити сайт на wordpress

Схожі статті

як створити сайт на wordpress

Оплатить можно при помощи карты любого украинского банка, PayPal или прямого банковского перевода. Що ж, перейдімо до самого процесу реєстрації доменного імені. Це робиться у розділі «WooCommerce – Налаштування» на вкладках «Доставка» та «Платежі». Щоб змінити загальні параметри спливаючого вікна, оберіть «Modal» у «Огляд документа». Щоб змінити загальні параметри форми, виберіть «Form» в «Огляд документа».

як створити сайт на wordpress

Як назвати компанію: самий повний гайд по неймінг

Зверніть увагу на що з’явилися нещодавно домени першого рівня, наприклад, .club .guru, .ninja, .expert та інші. А далі на вас чекає робота з пошуку та встановлення шаблону, добору плагінів, розроблення структури сайту, створення меню та наповнення контентом. Але як створити сайт на wordpress головний крок ви вже зробили — ви створили свій сайт на WordPress. Завжди контролюйте, який вигляд має мобільна версія сайту – чи не зʼїдається функціонал і чи нема біди з дизайном. Більшість сучасних тем, звісно, адаптивні, однак перевірити все одно не завадить. Це можна зробити за допомогою сервісів Google Mobile Friendly, mattkersley.com або quirktools.com.

  • Потім перейдіть на бічній панелі на вкладку «Style» і відкрийте розділ «Background».
  • А після того встановимо інструменти, яких не вистачає.
  • Якщо у вас щось пішло не так – просто зверніться в службу підтримки хостинг-провайдера по телефонах або в онлайн-чат і ваша проблема буде швидко вирішена.
  • Потім знайдіть у списку продуктів ваш хостинг та натисніть кнопку «Контрольна панель».

ЧЕКЛІСТ ДЛЯ РЕДАГУВАННЯ ТЕКСТУ

Почніть поліпшення юзабіліті з латинізації URL сайту. Зверніть увагу на посилання, яку CMS генерує за замовчуванням. Вставте її у поле «Інструменти вебмастера Google» на сторінці налаштування плагіна. Встановіть і активуйте вибраний плагін, наприклад, Google XML Sitemap. Для налаштування плагіна перейдіть в меню «Налаштування – XML Sitemap». В розділі «Таблиці» параметрів поставте галочку навпроти опції «Виключити спам-коментарі».

  • Крім цього, ви завжди можете безпечно вивести всі свої кошти за Хостинг протягом 30 днів, якщо щось не сподобається.
  • На вкладці «General» у розділі «Container» можна змінити ширину вікна.
  • Домени для особистого блогу я рекомендую купувати у зонах .com чи .com.ua.
  • За замовчуванням там буде обрано перший тип — «Color».
  • Використовуйте надійні паролі, застосовуйте двофакторну аутентифікацію і встановіть плагін безпеки.

Однак WordPress має багато корисних плагінів, які покращать сайт і дадуть найкращу віддачу за свої гроші. Щоб отримати доменне ім’я, зареєструйте його в реєстратора доменних імен, наприклад domenator.com, Namecheap, Bluehost та інших, і вкажіть його на веб-хості. Часто можна отримати доменне ім’я безпосередньо через свій веб-хост. Після актуалізації колишні налаштування домену повертаються в первинний стан і домен активується після поновлення DNS. Треба буде зачекати 2-24 години, протягом цього часу домен зареєструється і зможе нормально функціонувати. Ви завжди можете перевірити, як оновлюється інформація про ваш домен на нашій сторінці з DNS-інструментами.

Крок 4 – Відомості про бізнес

Крім того, за допомогою спливаючої панелі ви можете вручну перетягнути блок на потрібне місце на сторінці. Для цього просто затисніть курсор на вертикальних точках у лівій частині панелі. Автоматичні зміни це підстрахування на випадок, якщо у вас раптом пропаде інтернет або ви випадково оновите вкладку/закриєте браузер, не зберігши зміни. https://wizardsdev.com/ У цьому випадку при наступному завантаженні редактора ви побачите підказку на жовтому фоні із пропозицією відновити автозбереження. А до того часу вона перебуватиме у статусі чернетки і буде недоступною для відвідувачів сайту. У консолі біля такої сторінки стоятиме позначка «Чернетка».

Як створювати сторінки і записи на сайті під керуванням WordPress

Також у розділі «Товари» будуть підрозділи, де можна створити категорії, мітки та атрибути (кольори, розміри, моделі). Це щось на кшталт рубрик і міток для статей у блозі, але для товарів у магазині. Для цього натисніть на іконку із зображенням шестерні зліва від потрібного ряду.

  • Тепер на вашому сайті є головна сторінка під назвою “Головна” і сторінка “Блог” для захопливих записів у блозі.
  • А в блоку «Шрифт заголовків» — параметри кожного рівня заголовків окремо.
  • Якщо вам потрібна тема з певною функцією, просто натисніть кнопку «Фільтр функцій» і виберіть функції, які ви хочете включити до вибору теми.
  • Потім видалимо стандартний вміст, який нам не знадобиться.
  • Зберегти моє ім’я, e-mail, та адресу сайту в цьому браузері для моїх подальших коментарів.

Найпопулярніший з таких плагінів — WooCommerce. Щоб змінити віджет, перейдіть до розділу «Вигляд – Віджети». Там ви побачите щось типу редактора блоків, де можна вибрати потрібний віджет по центру та змінити його параметри на бічній панелі. WordPress призначить сторінці випадковий URL відразу після публікації або першого збереження. Щоб його змінити, знайдіть на бічній панелі опцію URL і клацніть по адресі. З’явиться спливаюче вікно, де ви зможете змінити частину, яка йде після доменного імені.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.